Til Fyns Amts Avis

Fra Jan Bruun Rasmussen, Mosetoften 19, Diernæs

 

Stor gæstfrihed i Diernæs

For få uger siden kom storken til Faaborg. Et par storke slog sig ned ved Sundet. De fløj af og til op og svævede over byen og Sundet. Er her et egnet sted at bo? Hvordan smager frøerne fra Sundet? Mange fik et glimt af de smukke fugle.

Kloge hoveder i Faaborg satte sig sammen og tænkte og tænkte....... Storkenes boligsituation blev diskuteret. Hvor skal reden placeres? Hvem skal bygge den? Hvordan far man byggeriet finansieret? Hvem skal vedligeholde boligen? Og de tænkte... .og tænkte.... En klog mand, der havde forstand på fugle udtalte til avisen: "Jeg tror ikke, at der er frøer nok i Faaborg området" Og der blev tænkt videre.......og videre.

Få hundrede meter fra, hvor vi bor her i Diernæs, kunne vi i begyndelsen af påsken se et stort stålstillads blive bygget op ad Torpegårdens gavl. Vi tænkte, at nu skulle der repareres stormskader eller måske skulle gården kalkes. Vi kunne se, at der blev monteret nogle store vægbeslag, en lodret stang og en platform. Og efter et par dage var en flot storkerede blevet bygget. Så nu har vi en nøglefærdig storkebolig ledig i Diernæs.

Alle tiders initiativ. Det kalder jeg en god nabo og en ægte naturven. Pierre Debié fra Torpegården er en "handlingens" mand. Det kalder jeg ægte gæstfrihed!

Nu ønsker vi, at et storkepar også kan se, at de er meget velkommen i Diernæs og vi håber at de vil tage imod den flotte færdigbyggede rede.

En storkefamilie i Diernæs vil være til glæde og fornøjelse for os alle.

Også de kloge mennesker fra Faaborg vil være meget velkommen til at komme og nyde disse spændende og sjældne fugle!

 

  Antal besøgende:

  Retur til Pierres hjemmeside  

  Skriv til mig! 

  © DECOSY design  110605  ver. 2.2